dinsdag 28 oktober 2014

GrondPlan een geschenk voor uw (klein)kind

GrondPlan een geschenk voor uw (klein)kind
Wat is nou een mooier cadeau dan eentje die met de jaren mogelijk (sterk) in waarde kan toenemen? Wie heeft er nou niet gezien dat zijn eigen omgeving snel verandert. Op dat stuk landbouwgrond stonden ineens allemaal rijtjes huizen en op een stuk grond verderop staat nu ineens een bedrijf. De bestemming van een stuk grond kan snel wijzigen en dit leidt tot een waardestijging waar GrondPlan op in speelt. Grondinvesteringen zijn over het algemeen een lange termijn investering. Daarom is het voor veel particulieren de allerbeste manier om iets waardevast te schenken aan hun (klein)kinderen. Een grondinvestering is echter geen alternatief voor een spaarrekening. In de afgelopen 10 jaar zijn veel bouwprojecten niet doorgegaan vanwege de economische crisis. Grondinvesteringen met GrondPlan zijn dus alleen interessant en zinvol als ze een lange beleggingshorizon hebben. Hoe dichter de aankoopprijs bij de agrarische waarde ligt, hoe aantrekkelijke de investering blijkt te zijn.
Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.grondontwikkelingnederland.nl/.

Een investering in de grond van GrondPlan

Een investering in GrondPlan
Investeren in grond? In de huidige economische crisis? Is dat wel verstandig? Grondontwikkeling Nederland is overtuigd van wel. Juist nu!
Volgens een onderzoek van het CBS neemt het bevolkingsaantal tot 2014 toe in Nederland. Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat het aantal huishoudens kleiner wordt, dus zijn er meer woningen nodig. Momenteel is er in sommige steden al een woningtekort, dus zal er een forse inhaalslag moeten plaatsvinden om iedereen in 2040 een huis te bieden.
Grondontwikkeling Nederland verwacht dat landbouwgrond voor de bebouwing van die huizen zal dienen. Dit zal leiden tot een bestemmingswijziging van landbouwgronden in Nederland voor de komende paar jaar. Zo’n bestemmingswijziging leidt vaak tot enorme waardestijgingen van het stuk grond.
Vroeger werd er alleen geïnvesteerd in grond door grondspeculanten en projectontwikkelaars. Dankzij een nieuw investeringsconcept zijn zulke investeringen nu ook mogelijk voor particuliere en zakelijke investeerders.
Zelf investeren in grond van GrondPlan: zo werkt het
Investeren in GrondPlan is veilig, omdat Grondontwikkeling Nederland de grond selecteert op basis van het GOED-label. Dit zijn voorwaarden waaraan een stuk grond moet voldoen, voordat wij erin investeren voor GrondPlan. Deze voorwaarden zijn:
  • Ontwikkelingen in grond hebben een zichtbaar duurzaam karakter
  • Boeren ontvangen een goede en eerlijke prijs voor hun grond
  • Alle betrokken partijen delen mee in het succes
  • Het product is gebaseerd op externe en openbare documentatie en is tevens transparant
Wanneer de gemeente de bestemming gewijzigd heeft van uw stuk grond met GrondPlan, bent u ervan verzekert dat wij deze grond voor een goede prijs voor u doorverkopen.
Voordelen van een investering in de grond van GrondPlan:
  • Het grondaanbod is beperkt, de vraag blijft groeien
  • Grond is momenteel nog betaalbaar, vanaf een paar euro per m²
  • Grond wordt maar belast met 1,2% over de gemiddelde waarde per jaar
  • Er is geen belasting op de winst
  • Grond is tastbaar
  • Grond blijft vrij verhandelbaar
  • Grondprijzen zijn niet of nauwelijks conjunctuurgevoelig
Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.grondontwikkelingnederland.nl/.

Grond van Grondplan in uw beleggingsportefeuille

Grond van Grondplan in uw beleggingsportefeuille
Ik heb 20.000 euro te besteden. Is grond van Grondplan interessant voor mij?
Meerdere grondaankopen verspreiden het investeringsrisico over locaties en tijd. Met betrekking tot tijd, omdat er niet te zeggen valt wanneer grond van GrondPlan in aanmerking komt voor een bestemmingswijziging. Als u de financiële ruimte heeft om een deel van uw vermogen voor onbepaalde tijd vast te zetten is dit de perfecte timing. De grondmarkt heeft de laatste jaren nauwelijks wat laten zien net zoals de gehele Nederlandse economie. Toch is er de verwachting dat dit de komende decennia zal veranderen. Het EIB (Economisch Instituut voor de Bouw ziet 2014 als overgangsjaar en voorspelt dat vanaf 2015 er een sterke groei in de woningmarkt zal gaan plaatsvinden.
Grond is inflatiebestendig, omdat het niet in waarde daalt wanneer er een economische crisis is. Wanneer de bestemming van grond van GrondPlan wijzigt is gebleken dat er een waardestijging plaatsvindt. Alles wijst erop dat grond een schaars product wordt in ons land en daarom is GrondPlan dan ook interessant voor u. De vraag/ aanbod situatie zorgt voor een optimistisch gevoel over de prijsontwikkeling op termijn. De grond wordt voor meer doorverkocht (vanwege de aannemelijke waardestijging) dan wat u ervoor betaalt heeft.
Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.grondontwikkelingnederland.nl/.

Een investering in een GrondPlan bij Grondontwikkeling Nederland

GrondPlan: een slimme investering voor de toekomst
Een investering in grond is erg interessant vanwege een heel eenvoudige reden: de Nederlandse bevolking blijft groeien, terwijl er nu al een tekort aan woningen is. Verder is er ook een toenemende vraag naar voedsel, waardoor boeren grond zoeken om in te investeren. Zij zoeken namelijk geschikte en interessante uitbreidingslocaties. Er is dan ook niet alleen vraag naar grond voor woningbouw, maar ook voor industrie- en recreatie gebieden. Projectontwikkelaars, provincies en gemeentes kochten vroeger die grond op, maar nu kunt u als particulier dat ook doen. Grondontwikkeling Nederland helpt u via GrondPlan met een investering in een kansrijke kavel als slimme investering voor de toekomst.
GrondPlan helpt u met uw pensioen
Al jarenlang een prominent discussie punt in de Tweede Kamer: de pensioenen. Welke maatregelen er ook genomen worden en welke beloftes er ook gedaan worden, uw pensioen zal er niet mee verbeteren. Wilt u meer financiële ruimte of vervroegd met pensioen? Neem dan het heft in eigen handen! Met de grond van GrondPlan bouwt u zelf een stevige financiële buffer voor nu of later. Een overeenkomst met de pensioen opbouw zelf is dat hoe eerder u begint, hoe meer u er later van profiteert. Wie in zijn veertigste levensjaar grond koopt profiteert meer jaren van autonome waardestijging dan iemand die in zijn vijftigste levensjaar grond koopt. Tevens bent u er zekerder van dat er een bestemmingswijziging op de grond met GrondPlan komt terwijl u eigenaar bent. Wanneer u tijdens uw pensioen grond wilt schenken betaalt u tevens minder gift belastingen of erf belastingen.
Veilig sparen met GrondPlan
Nederlanders sparen het liefst met een zo hoog mogelijk rendement. Het nadeel hiervan is alleen het bijbehorende risico, niemand wil zijn vermogen zien krimpen of erger zien verdampen. Bij een investering in grond met Grondplan is dit risico beperkt, Grond is namelijk een veilige spaarvorm, omdat het inflatie en crisis bestendig is. Ondanks de huidige economische crisis blijft grond stijgen in waarde. Dit terwijl aandelen het slechter doen en de aandelenmarkt voorlopig niet stabieler wordt. Grond neemt onder andere in waarde toe door een toenemende vraag naar onder andere woningen. Ontdek waarom grond zowel veilig als rendabel is en investeer in GrondPlan.

Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.grondontwikkelingnederland.nl/.

Is het investeren in grond met GrondPlan veilig?

De veiligheid van een investering in grond met GrondPlan
Grondontwikkeling Nederland is goed op de hoogte van de meest actuele bouwplannen in Nederland voor haar GrondPlan . Ook hebben wij de expertise in huis om u alleen percelen te laten zien die aantrekkelijk zijn met oog op de toekomst. Hierbij kunt u denken aan een wijziging van het bestemmingsplan op korte termijn. Verder verloopt de investering via de notaris, hierdoor wordt u ook echt de eigenaar van het perceel. Een investering bij ons in GrondPlan is dan ook zowel veilig als interessant voor particulieren.
GrondPlan een inflatiebestendige investering
Grond is een inflatiebestendige investering omdat er minder risico aan verbonden is en er ook minder kans is op een waardedaling. Dit zijn beide wel risico’s die verbonden zijn aan het beleggen in aandelen. Grond is inflatiebestendig omdat het in de toekomst steeds schaarser gaat worden en daarom eerder in waarde zal stijgen. Er kan dus geconcludeerd worden dat grond op zowel de lange als de korte termijn rendement kan opleveren.
GrondPlan uw eigendom
Bij het investeren in grond via Grondontwikkeling Nederland bent u er altijd van verzekert dat de grond in u bezit komt. Dit omdat bij de notaris een leveringsakte wordt opgesteld die u de eigenaar maakt. Hierdoor ondervindt u dus geen eventuele nare gevolgen van een faillissement van derden of risicovolle bedrijfsacties.
De bestemmingswijziging van grond met GrondPlan
Zodra er een bestemmingswijziging heeft plaats gevonden brengt Grondontwikkeling Nederland u meteen op de hoogte hiervan. De grond wordt vervolgens door ons doorverkocht voor een zo’n gunstig mogelijke prijs. U bent er dan ook van verzekerd dat een gespecialiseerde partij de onderhandelingen verricht bij GrondPlan.
Het risico van een investering in grond met GrondPlan
Een toenemende schaarste van grond doet een waardestijging zeker lijken. Echter zijn er ook risico’s verbonden aan een investering in grond met GrondPlan.
Het belangrijkste risico bij deze investering is dat een bestemmingswijziging uit blijft, of dat de bestemmingswijziging niet het gehoopte waarde verhogend effect blijkt te hebben. Hierdoor bestaat de kans dat de waarde van de investering daalt of geen waardevermeerdering laat zien. Het risico van de investering is in het begin gelijk aan het investeringsbedrag. Hiernaast is er echter wel een risico dat de waarde van de grond daalt of onvoldoende stijgt. De redenen hiervoor kunnen heel verschillend zijn, namelijk: een tegenvallende economische groei, een afname van de vraag naar zowel woonruimte als bedrijfsruimte, een toename van het aanbod van zowel woonruimte als bedrijfsruimte, een stijgende hypotheekrente, de financierbaarheid van woningen en bedrijfsruimte of veranderingen in de (fiscale) regelgeving met betrekking tot de eigen woning of bedrijfsruimte.
Een ander risico is de beperkte verhandelbaarheid van de grond. De grond is namelijk niet verhandelbaar via een gereglementeerde markt, dit is een markt waar alle tot stand gekomen koersen officieel gepubliceerd worden en voor iedereen beschikbaar zijn. Een commissionair kan vervolgens de koop- en verkooporders afwikkelen voor iedereen. Dit zorgt er wel voor dat de potentiële kopers en de verhandelbaarheid van de grond met GrondPlan beperkt zijn. Er is dan ook een kans dat investeerders niet het gewenste bedrag krijgen op het gewenste moment. Andere verbonden risico’s zijn dat er geen interesse is voor de grond of dat de geboden prijs veel lager is en hierdoor geen rendement behaalt wordt.
Na het kopen van de grond via GrondPlan en de overdracht van de leveringsakte bent u zelf verantwoordelijk voor het beheer van uw grond. Om er zeker van te zijn dat u zich aan de verplichting tot beheer houdt, is er een boeteclausule in zowel de koopovereenkomst als de leveringsakte opgenomen.

Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.grondontwikkelingnederland.nl/.

Waarom u zou moeten investeren in grond met GrondPlan?

Waarom een investering in GrondPlan en niet in iets anders? Omdat een investering in GrondPlan een veilige en tevens verantwoorde manier is om meer vermogen op te bouwen, vooral met het vooruitzicht op een bestemmingswijziging.
Waarom is GrondPlan een interessante investering?
Grond is een interessante investering omdat het schaars is en er tevens altijd vraag naar is. Grond is niet alleen nodig voor woningbouw, de uitbreiding van bedrijventerreinen en de aanleg van recreatiegebieden, maar ook voor natuurontwikkeling is veel grond nodig. Van grond is dan ook bekent dat het aanbod schaarser wordt en dit heeft uiteraard een groot effect op de waarde.
Zekerheid
De veiligheid van de investering is een andere reden waarom investeren in GrondPlan aantrekkelijk is. Grondontwikkeling Nederland maakt gebruik van een aantal strenge voorwaarden voor zij investeert in gronden. Deze voorwaarden worden door Grondontwikkeling Nederland het GOED-label genoemd. De voorwaarden die hieronder vallen zijn:
  • Ontwikkelingen in de grond hebben een zichtbaar duurzaam karakter
  • De boeren ontvangen een goede en eerlijke prijs voor hun grond
  • Alle betrokken partijen delen mee in het succes
  • Het product is gebaseerd op externe en openbare documentatie en is tevens transparant
Er wordt pas geïnvesteerd wanneer:
  1. Aan alle voorwaarden voldaan is.
  2. Er 100% zekerheid is dat er op korte termijn een bestemmingswijziging komt.
Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.grondontwikkelingnederland.nl/.

Hoe werkt het investeren in grond met GrondPlan?

GrondPlan
U vraagt zich vast af hoe het investeren in een GrondPlan werkt en of het een langdurig proces is. Nee is hierop het antwoord. Investeren in koopgrond bij Grondontwikkeling Nederland is eenvoudig voor particulieren en aan de hand van het volgende rijtje leggen wij u uit waarom.
1. Grondontwikkeling Nederland zoekt en koopt aantrekkelijke investeringsgronden.
Grondontwikkeling Nederland is continue op zoek naar grond waar naar verwachting op korte termijn een bestemmingswijziging voor komt. Dit betekent dat u weinig investeringsrisico loopt, omdat de grond naar alle waarschijnlijkheid op korte termijn is door te verkopen. Kortom, het meeste werk wordt door ons gedaan voordat u investeert in GrondPlan.
2. Wij beantwoorden al uw vragen.
Omdat Grondontwikkeling Nederland het belangrijk vind dat u een weloverwogen keuze maakt, leggen wij u het hele traject tot in de puntjes uit. Het is voor ons erg belangrijk dat onze klanten een goed gevoel hebben bij hun investering in GrondPlan. Verder is het voor ons ook een manier om transparantie te creëren. Onze adviseurs vertellen u dan ook graag alles wat u moet weten over het investeren in grond.
3. Een opgestelde leveringsakte van de notaris maakt u de grondeigenaar.
Grondontwikkeling Nederland wil dat u een verstandige keuze maakt bij het investeren, daarom staan onze persoonlijke adviseurs altijd voor u klaar. Onze adviseurs geven onder andere advies over de leveringsakte die door de notaris opgesteld moet worden voordat u eigenaar wordt van een GrondPlan.
4. U wordt door ons op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen omtrent het project.
Grondontwikkeling Nederland doet dit door u constant te informeren over het laatste nieuws omtrent de grond en uw in GrondPlan.
5. De bestemmingswijziging
Grondontwikkeling Nederland zorgt ervoor dat de grond die u bij ons gekocht heeft bij een bestemmingswijziging zo gunstig mogelijk wordt doorverkocht. Dit doen wij door middel van een terugkoop optie, dit geeft u de zekerheid dat onderhandelingen worden gedaan door een gespecialiseerde partij. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.
Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.grondontwikkelingnederland.nl/.

Wat is een GrondPlan?

Door de crisis zijn er in de afgelopen tien jaar veel bouwprojecten in Nederland niet doorgegaan. Hiervan is de grootste oorzaak dat banken niet meer in staat waren financieringen te verstrekken. Dit leidde ertoe dat veel projectontwikkelaars financieel vast liepen. Grondontwikkeling Nederland heeft hier een oplossing voor gevonden, namelijk het samenbrengen van particuliere beleggers voor GrondPlan. Deze investeren vervolgens in strategisch gelegen grondlocaties (GrondPlan), waardoor zij samen met Grondontwikkeling Nederland de rol van de bank overnemen.
Wanneer u ervoor kiest te investeren in een GrondPlan, investeert u in grond waarop gemeentes diverse bestemmingswijzigingsplannen hebben. Dit kan zowel gaan om woningbouw als industriële bouw. Voor Grondontwikkeling Nederland is dit de manier om particulieren de kans te geven om hun vermogen te laten groeien door mee te doen in grootschalige ontwikkelingsprojecten.
Bent u nieuwsgierig? Vraag dan de gratis digitale rondleiding aan op http://www.grondontwikkelingnederland.nl/.

vrijdag 17 oktober 2014

Grondontwikkeling Nederland Ervaringen



Mijn Grondontwikkeling Nederland Ervaringen zijn goed. Het bedrijf biedt goed advies en geeft tevens voldoende informatie, voordat er een besluit genomen moet worden over investeren.

Ik heb geld geïnvesteerd in GrondPlan, omdat ik iets wil nalaten aan mijn 2 kleinkinderen. Iets tastbaars wat met de jaren in waarde stijgt en wat hopelijk voor een goede prijs doorverkocht wordt. Op deze manier kunnen mijn kleinkinderen mij blijven herinneren, wanneer ik er niet meer ben. Want dankzij opa zijn investering zijn ze allebei geslaagd voor hun rijbewijs en is er zelfs nog geld over voor een tweedehands autootje voor gezamenlijk gebruik.

Er zijn meerdere manieren waarop ik iets aan mijn kleinkinderen kan nalaten; beleggen in aandelen, mijn spaargeld aan hun nalaten of investeren in grond. Ik heb voor het laatste gekozen omdat het hoge rendement en lage risico mij aansprak. Ik wil zo min mogelijk risico lopen, omdat ik mijn kleinkinderen echt iets wil nalaten. Grond is een inflatiebestendig goed en daarom zal mijn geïnvesteerde geld niet minder waard worden. Een bestemmingswijziging volgens Grondontwikkeling Nederland Ervaringen is een zekerheid op de door hun geïnvesteerde grond, waardoor ik verzekert ben van het doorverkopen van mijn stuk grond voor een goede prijs.

Grondontwikkeling Nederland Ervaringen biedt gedurende de investering goede begeleiding. Hun professionals staan altijd voor mij klaar, indien ik vragen heb. Ook gingen ze met mij mee voor het opstellen van de leveringsakte door de notaris. Grondontwikkeling Nederland Ervaringen is het gehele investeringsproces betrokken en staat ook echt voor je klaar.

Ik slaap met een gerust hart elke avond, wetend dat mij kleinkinderen later iets hebben om mij aan te herinneren.

vrijdag 10 oktober 2014

GrondPlan: een slimme investering voor de toekomst



Investeren in grond is interessant omdat de Nederlandse bevolking blijft groeien, terwijl er nu al een woningentekort is. Verder is er een toenemende vraag naar voedsel, waardoor boeren grond zoeken om in te investeren. Zij zoeken geschikte en interessante uitbreidingslocaties om groenten te kweken. Er is dan ook vraag naar grond voor verschillende doeleinden zoals woningbouw, industrie- en recreatie gebieden. Projectontwikkelaars, provincies en gemeentes kochten vroeger grond op, maar nu kunt u als particulier dat ook doen. GrondPlan, van Grondontwikkeling Nederland, helpt u met een investering in een kansrijke kavel als slimme investering voor de toekomst.

GrondPlan helpt u met uw pensioen
Al jaren een populair discussie punt in de Tweede Kamer zijn de pensioenen. Welke maatregelen de regering ook neemt en welke beloftes ze ook doen, uw pensioen zal er niet mee op vooruit gaan. Wilt u meer financiële ruimte of vervroegd met pensioen? Neem dan het heft in eigen handen! GrondPlan helpt u om zelf een stevige financiële buffer op te bouwen voor nu of later. Er kan een vergelijking gemaakt worden met de opbouw van de gewone pensioenen, namelijk hoe eerder u begint hoe meer u er later van profiteert. Wie op zijn veertigste grond koopt profiteert meer jaren van autonome waardestijging dan iemand die op zijn vijftigste grond koopt. Ook bent u zekerder van een bestemmingswijziging op de grond van GrondPlan terwijl u eigenaar bent. Wanneer u gedurende uw pensioen grond wilt schenken betaalt u minder gift belastingen of erf belastingen.

Veilig sparen met GrondPlan
Nederlanders sparen bij voorkeur met een zo hoog mogelijk rendement. Het nadeel van zo'n hoog rendement is alleen het bijbehorende risico, niemand wil het risico lopen dat zijn vermogen krimpt of erger verdampt. Bij een investering in Grondplan is dit risico beperkt. Grond is een veilige spaarvorm, omdat het zowel inflatie als crisis bestendig is. Ondanks de economische crisis blijft grond stijgen in waarde, terwijl aandelen het slechter doen en de aandelenmarkt voorlopig niet stabieler wordt. Grond neemt in waarde toe door een toenemende vraag naar onder andere woningen. Ontdek waarom grond zowel veilig als rendabel is en investeer in GrondPlan.

Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.grondontwikkelingnederland.nl/.

woensdag 8 oktober 2014

Is het investeren in grond van GrondPlan veilig?



De veiligheid van een investering in grond van GrondPlan
Grondontwikkeling Nederland is op de hoogte van actuele bouwplannen in Nederland. Ook hebben wij de expertise in huis om u alleen gronden te laten zien die op lange termijn aantrekkelijk zijn. Hierbij kunt u denken aan een bestemmingsplanwijziging. Verder verloopt de investering in grond via de notaris, hierdoor wordt u ook echt de eigenaar. Een investering bij ons is dan ook zowel veilig als interessant voor particulieren.

Een inflatiebestendige investering is GrondPlan
Grond is een inflatiebestendige investering, omdat er weinig risico aan verbonden is en er tevens minder kans is op een waardedaling. Beide risico’s zijn wel verbonden aan een belegging in aandelen. Grond wordt in de toekomst steeds schaarser en zal daarom in waarde stijgen. Grond kan op zowel de lange als de korte termijn rendement opleveren.

GrondPlan wordt uw eigendom
Bij een investering in grond van Grondontwikkeling Nederland bent u ervan verzekert dat u de eigenaar wordt. Dit omdat bij de notaris een leveringsakte wordt opgesteld die u de eigenaar maakt. Hierdoor ondervindt u geen eventuele nare gevolgen van een faillissement van derden of risicovolle bedrijfsacties.

De bestemmingswijziging van GrondPlan
Grondontwikkeling Nederland brengt u op de hoogte wanneer er een bestemmingswijziging heeft plaats gevonden. Wij verkopen de grond voor u door voor een zo’n gunstig mogelijke prijs. U bent er van verzekerd dat een gespecialiseerde partij de onderhandelingen verricht bij GrondPlan.

Het risico van een investering in GrondPlan
Een waardestijging lijkt zeker door een toenemende schaarste van grond. Er zijn echter ook risico’s verbonden aan een investering in GrondPlan.

Het belangrijkste risico is dat een bestemmingswijziging uit blijft, of dat de bestemmingswijziging niet het verwachtte waarde verhogend effect blijkt te hebben. Hierdoor is er een kans dat de waarde van de investering daalt of zelfs geen waardevermeerdering laat zien. Het risico van investeren is in het begin gelijk aan het bedrag van de investering. Hiernaast is er echter wel een risico dat de waarde van de grond daalt of onvoldoende stijgt. De redenen voor een daling kunnen heel verschillend zijn, namelijk: een tegenvallende economische groei, een afname van de vraag naar zowel woonruimte als bedrijfsruimte, een toename van het aanbod van zowel woonruimte als bedrijfsruimte, een stijgende hypotheekrente, de financierbaarheid van woningen en bedrijfsruimte of veranderingen in de (fiscale) regelgeving met betrekking tot de eigen woning of bedrijfsruimte.

De beperkte verhandelbaarheid van de grond vormt een ander risico. De grond is namelijk niet verhandelbaar via een gereglementeerde markt, dit is een markt waar alle tot stand gekomen koersen officieel gepubliceerd worden en voor iedereen beschikbaar zijn. De koop- en verkooporders voor iedereen worden vervolgens afgewikkeld door een commissionair. De potentiële kopers en de verhandelbaarheid van de grond worden hier wel door beperkt. Er is dan ook een kans dat investeerders niet het gewenste bedrag krijgen op het gewenste moment. Andere verbonden risico’s zijn dat er geen interesse is voor de grond of dat de geboden prijs veel lager is en hierdoor geen rendement behaalt wordt.

U bent zelf verantwoordelijk voor het beheer van uw grond na aankoop en de overdracht van de leveringsakte. Er is een boeteclausule in zowel de koopovereenkomst als de leveringsakte opgenomen, om er zeker van te zijn dat u zich aan de verplichting tot beheer houdt.

Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.grondontwikkelingnederland.nl/.