dinsdag 28 oktober 2014

Een investering in een GrondPlan bij Grondontwikkeling Nederland

GrondPlan: een slimme investering voor de toekomst
Een investering in grond is erg interessant vanwege een heel eenvoudige reden: de Nederlandse bevolking blijft groeien, terwijl er nu al een tekort aan woningen is. Verder is er ook een toenemende vraag naar voedsel, waardoor boeren grond zoeken om in te investeren. Zij zoeken namelijk geschikte en interessante uitbreidingslocaties. Er is dan ook niet alleen vraag naar grond voor woningbouw, maar ook voor industrie- en recreatie gebieden. Projectontwikkelaars, provincies en gemeentes kochten vroeger die grond op, maar nu kunt u als particulier dat ook doen. Grondontwikkeling Nederland helpt u via GrondPlan met een investering in een kansrijke kavel als slimme investering voor de toekomst.
GrondPlan helpt u met uw pensioen
Al jarenlang een prominent discussie punt in de Tweede Kamer: de pensioenen. Welke maatregelen er ook genomen worden en welke beloftes er ook gedaan worden, uw pensioen zal er niet mee verbeteren. Wilt u meer financiƫle ruimte of vervroegd met pensioen? Neem dan het heft in eigen handen! Met de grond van GrondPlan bouwt u zelf een stevige financiƫle buffer voor nu of later. Een overeenkomst met de pensioen opbouw zelf is dat hoe eerder u begint, hoe meer u er later van profiteert. Wie in zijn veertigste levensjaar grond koopt profiteert meer jaren van autonome waardestijging dan iemand die in zijn vijftigste levensjaar grond koopt. Tevens bent u er zekerder van dat er een bestemmingswijziging op de grond met GrondPlan komt terwijl u eigenaar bent. Wanneer u tijdens uw pensioen grond wilt schenken betaalt u tevens minder gift belastingen of erf belastingen.
Veilig sparen met GrondPlan
Nederlanders sparen het liefst met een zo hoog mogelijk rendement. Het nadeel hiervan is alleen het bijbehorende risico, niemand wil zijn vermogen zien krimpen of erger zien verdampen. Bij een investering in grond met Grondplan is dit risico beperkt, Grond is namelijk een veilige spaarvorm, omdat het inflatie en crisis bestendig is. Ondanks de huidige economische crisis blijft grond stijgen in waarde. Dit terwijl aandelen het slechter doen en de aandelenmarkt voorlopig niet stabieler wordt. Grond neemt onder andere in waarde toe door een toenemende vraag naar onder andere woningen. Ontdek waarom grond zowel veilig als rendabel is en investeer in GrondPlan.

Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.grondontwikkelingnederland.nl/.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten