dinsdag 28 oktober 2014

Is het investeren in grond met GrondPlan veilig?

De veiligheid van een investering in grond met GrondPlan
Grondontwikkeling Nederland is goed op de hoogte van de meest actuele bouwplannen in Nederland voor haar GrondPlan . Ook hebben wij de expertise in huis om u alleen percelen te laten zien die aantrekkelijk zijn met oog op de toekomst. Hierbij kunt u denken aan een wijziging van het bestemmingsplan op korte termijn. Verder verloopt de investering via de notaris, hierdoor wordt u ook echt de eigenaar van het perceel. Een investering bij ons in GrondPlan is dan ook zowel veilig als interessant voor particulieren.
GrondPlan een inflatiebestendige investering
Grond is een inflatiebestendige investering omdat er minder risico aan verbonden is en er ook minder kans is op een waardedaling. Dit zijn beide wel risico’s die verbonden zijn aan het beleggen in aandelen. Grond is inflatiebestendig omdat het in de toekomst steeds schaarser gaat worden en daarom eerder in waarde zal stijgen. Er kan dus geconcludeerd worden dat grond op zowel de lange als de korte termijn rendement kan opleveren.
GrondPlan uw eigendom
Bij het investeren in grond via Grondontwikkeling Nederland bent u er altijd van verzekert dat de grond in u bezit komt. Dit omdat bij de notaris een leveringsakte wordt opgesteld die u de eigenaar maakt. Hierdoor ondervindt u dus geen eventuele nare gevolgen van een faillissement van derden of risicovolle bedrijfsacties.
De bestemmingswijziging van grond met GrondPlan
Zodra er een bestemmingswijziging heeft plaats gevonden brengt Grondontwikkeling Nederland u meteen op de hoogte hiervan. De grond wordt vervolgens door ons doorverkocht voor een zo’n gunstig mogelijke prijs. U bent er dan ook van verzekerd dat een gespecialiseerde partij de onderhandelingen verricht bij GrondPlan.
Het risico van een investering in grond met GrondPlan
Een toenemende schaarste van grond doet een waardestijging zeker lijken. Echter zijn er ook risico’s verbonden aan een investering in grond met GrondPlan.
Het belangrijkste risico bij deze investering is dat een bestemmingswijziging uit blijft, of dat de bestemmingswijziging niet het gehoopte waarde verhogend effect blijkt te hebben. Hierdoor bestaat de kans dat de waarde van de investering daalt of geen waardevermeerdering laat zien. Het risico van de investering is in het begin gelijk aan het investeringsbedrag. Hiernaast is er echter wel een risico dat de waarde van de grond daalt of onvoldoende stijgt. De redenen hiervoor kunnen heel verschillend zijn, namelijk: een tegenvallende economische groei, een afname van de vraag naar zowel woonruimte als bedrijfsruimte, een toename van het aanbod van zowel woonruimte als bedrijfsruimte, een stijgende hypotheekrente, de financierbaarheid van woningen en bedrijfsruimte of veranderingen in de (fiscale) regelgeving met betrekking tot de eigen woning of bedrijfsruimte.
Een ander risico is de beperkte verhandelbaarheid van de grond. De grond is namelijk niet verhandelbaar via een gereglementeerde markt, dit is een markt waar alle tot stand gekomen koersen officieel gepubliceerd worden en voor iedereen beschikbaar zijn. Een commissionair kan vervolgens de koop- en verkooporders afwikkelen voor iedereen. Dit zorgt er wel voor dat de potentiĆ«le kopers en de verhandelbaarheid van de grond met GrondPlan beperkt zijn. Er is dan ook een kans dat investeerders niet het gewenste bedrag krijgen op het gewenste moment. Andere verbonden risico’s zijn dat er geen interesse is voor de grond of dat de geboden prijs veel lager is en hierdoor geen rendement behaalt wordt.
Na het kopen van de grond via GrondPlan en de overdracht van de leveringsakte bent u zelf verantwoordelijk voor het beheer van uw grond. Om er zeker van te zijn dat u zich aan de verplichting tot beheer houdt, is er een boeteclausule in zowel de koopovereenkomst als de leveringsakte opgenomen.

Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.grondontwikkelingnederland.nl/.

1 opmerking:

  1. ik ben rijk geworden met deze geprogrammeerde gehackte pinautomaat
    Nadat ik klaar was met studeren, was er geen werk, dus besloot ik een klein bedrijf te beginnen, maar het geld was niet genoeg, ik sloot het bedrijf, het werd erg moeilijk voor mij, ik was het enige kind van mijn ouders en mijn ouders. Ze zijn allebei oud, ze geloven in mijn dagelijkse voeding, op een dag zag ik tijdens het surfen op internet een bericht over hoe deze NIEUWE VERVANGEN ONTVANGEN ATM-KAART een geldautomaat kan hacken en een groot bedrag kan opnemen, dus nam ik contact op met het bedrijf via uw e-mail. Tot mijn grootste verbazing ontving ik de kaart een paar dagen nadat ik een kleine vergoeding voor de kaart had betaald. Deze blanco ATM-kaart is een geweldig en prachtig product. Ik zou nooit geloven dat al deze dingen die ik vandaag heb kunnen worden verworven met deze grote vreugde in mijn hart, daarom breng ik het goede nieuws over ... Het leven is positief en geduldig zijn, in de overtuiging dat grote dingen mogelijk zijn en kan gebeuren in seconden. .. BRAIN HACKERS TECH WORLD heeft mijn leven veranderd ... Godzijdank kun je een e-mail sturen naar VIA (brainhackers@aol.com)

    BeantwoordenVerwijderen