vrijdag 3 oktober 2014

Grondontwikkeling Nederland Ervaringen




Grondontwikkeling Nederland Ervaringen
Grondontwikkeling Nederland Ervaringen voor particulieren is het investeren in grond. Deze grond ligt in de Randstad en is dus zekerder van een wijziging in het bestemmingsplan dan andere gebieden in Nederland. Grondontwikkeling Nederland Ervaringen zorgt ervoor dat particulieren op een verantwoorde manier hun vermogen kunnen opbouwen, omdat ze bijvoorbeeld een extra centje willen voor hun oud dag of een extra centje voor het maken van een wereldreis. Grondontwikkeling Nederland Ervaringen kiest bewust voor grond met een toekomstige bestemmingswijziging, omdat deze grond gemakkelijker te verkopen is. De bestemming van gronden wordt bijvoorbeeld gewijzigd in grond voor woningbouw. Een projectontwikkelaar koopt vervolgens die grond op om er woningen op te bouwen. Een andere mogelijkheid tot bestemmingswijziging is een uitbreiding van bedrijventerreinen. Er is dan ook veel minder risico aan deze investering verbonden dan aan een belegging in aandelen. Een ander voordeel is dat grond steeds schaarser wordt en dus in waarde toeneemt. Grond is dan ook een inflatiebestendig goed.

Het GOED-label
Grondontwikkeling Nederland Ervaringen heeft in de afgelopen jaren een uitgebalanceerd netwerk opgebouwd. Hierdoor is Grondontwikkeling Nederland Ervaringen nu in staat om koopgrond aan particulieren aan te bieden waarbij de gemeente concrete potentiële ontwikkelingsplannen heeft. Bij het selecteren van de juiste gronden maakt Grondontwikkeling Nederland Ervaringen gebruik van het GOED-label. Hierin staan voorwaarden vermeld waaraan een grond moet voldoen. De voorwaarden die hieronder vallen zijn:
·         Ontwikkelingen in de grond hebben een zichtbaar duurzaam karakter
·         De boeren ontvangen een goede en eerlijke prijs voor hun grond
·         Alle betrokken partijen delen mee in het succes
·         Het product is gebaseerd op externe en openbare documentatie en is tevens transparant

Klant tevredenheid
Grondontwikkeling Nederland Ervaringen hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar klanten. Grondontwikkeling Nederland Ervaringen haar motto is dan ook de klant staat centraal en niet onze eigen portemonnee. Natuurlijk wil Grondontwikkeling Nederland Ervaringen wel winst maken en dus doen wij dit op een eerlijke manier. Dit zorgde ervoor dat onze klanten tevreden bleven, hun kennissen ook klant van ons werden en Grondontwikkeling Nederland Ervaringen uitgroeiden tot dé grondinvesteerder van Nederland.

Een leveringsakte van de notaris
Grondontwikkeling Nederland Ervaringen wil dat haar klanten een verstandige keuze maken bij het investeren, daarom staan onze persoonlijke adviseurs altijd voor onze klanten klaar. Onze adviseurs geven onder andere advies over de leveringsakte die door de notaris opgesteld moet worden. Deze akte zorgt ervoor dat het eigendom van de grond naar de klant wordt overgedragen. Na het kopen van de grond en de overdracht van de leveringsakte is de klant zelf verantwoordelijk voor het beheer van zijn grond. Om er zeker van te zijn dat de klant zich aan de verplichting tot beheer houdt, is er een boeteclausule in zowel de koopovereenkomst als de leveringsakte opgenomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten